|
Post by brainwash on Jun 4, 2007 17:50:02 GMT -5
sta se mene tice coca colla se moze povuc isti tren
|
|
|
Post by Eunija on Jun 4, 2007 17:56:39 GMT -5
Coca Cola ZEERO i ti napitci BEZ šećera su još gori, maknu šečer i ubace aspartam...što još da kažem
|
|
|
Post by hillard on Jun 4, 2007 17:57:16 GMT -5
I ja kazem al Fantu i Sprite mi nedirajte sorry za offtopic
|
|
|
Post by hillard on Jun 4, 2007 19:15:26 GMT -5
|
|
|
Post by hillard on Jun 4, 2007 21:03:23 GMT -5
|
|
|
Post by brainwash on Jun 5, 2007 4:35:12 GMT -5
bas super, i srbija ce uci u eu pa cemo izjednacit zrtvu i agresora, izmirit cemo sve nesuglasice i napokon cemo zivit u blazenom miru :sarkasticna:
|
|
|
Post by EU Administrator on Jun 5, 2007 6:20:48 GMT -5
hillard otvori novi topic i prebaci ovo u njega.
|
|
|
Post by brainwash on Jun 5, 2007 8:13:47 GMT -5
Nego da neidemo offtopic puno.... Imam par stvari koje bi posebno istakao..... Jedina stvar koju nemogu prohvatiti a to je clanstvo Srbije u EU..... To mije najzalije od svega..... evo sta sam iskopala u starijem broju The Washington Times: ...EU nastoji obnoviti veliku Jugoslaviju pomocu Sporazuma o stabilnosti i pridruzivanju za zemlje zapadnog Balkana. Pakt o stabilnosti nastoji stvoriti gospodarsku uniju temeljenu na zoni slobodne trgovine na Balkanu, a obiljezavaju ga bliska suradnja unutar tih granica i labavije politicke veze. To je pokusaj da se ponovno uspostavi jos jedna Jugoslavija, bez Slovenije, a s Albanijom. Predlagaci federativnog EU-a nadaju se ponistiti nacionalne suverenitete i nametnuti kulturalnu homogenost europskim narodima, a sada pod krinkom "napretka" i "etnickog pomirenja" planiraju okoncati kratki balkanski eksperiment nacionalne neovisnosti i samouprave.
|
|
|
Post by Eunija on Jun 5, 2007 8:38:46 GMT -5
Čista manipulacija. Koliko je ovaj narod naivan i glup nek se ovo i desi.
|
|